Damenes Aften på bestilling – vi kommer!

Damenes Aften på bestilling – vi kommer! 1

Har du drømt om å ha et helt kor til å synge i bryllupet ditt, eller som overraskelse på en fest eller et julebord? Da bør du lese videre. Når man er ansvarlig for å arrangere større eventer eller konferanser kommer alltid spørsmålet: Vi må jo ha noe underholdning. Hva kan passe for vårt publikum? Finnes det noen som tar på seg underholdning i området vårt? Er det dyrt å leie inn noen til å underholde på festen?

Hør oss på Youtube eller Spotify!

Bestill Damenes Aften til konferanse eller arrangement

Damenes aften har bred erfaring med ulike typer oppdrag. Både selskap, konferanser, firmasamlinger, eventer, julebord og bryllup. Vi skreddersyr etter ditt ønske. Og hvis du trodde korsang er kjedelig eller monotont så tar du feil. Vi synger både pop, jazz, viser, kirkemusikk og klassiske sanger – og har et stort repertoire å plukke fra til din anledning.

Hva passer på et større arrangement?

Hva slags musikk som passer, og hvor høy show-faktor som er riktig, kommer helt an på settingen. Vi tilpasser alltid sangvalg og framtoning til oppdragsgivers behov, så en konferanse for psykisk helse vil få andre sangforslag fra oss enn et 60 års lag eller et bryllup. Her har vi masse erfaring, og er sikre på at vi kan tilby deg noe som vil passe perfekt for akkurat din målgruppe.

Hva koster det å leie et kor?

Å leie Damenes Aften er ikke så dyrt som mange tror. Det kan koste alt fra 10 000 kr og oppover. Det kommer an på hvor langt oppdraget er, om dere har sangønsker som ikke står på vårt repertoire fra før og hvor langt vi må reise for å nå dere.

Vi er svært glade i å synge for bedrifter og organisasjoner i nærområdet, så har du et ønske om å bruke oss så ta kontakt. Vi finner sikkert en løsning.

Kontaktinformasjon

For å booke oss til oppdrag, ta kontakt med leder Linn Kohmann på e-post damenesaftenkor@gmail.com eller mobil: 469 55 195. Du kan også gjerne ta direkte kontakt med vår dirigent Erland Dalen på e-post erlandda@online.no eller mobil: 905 29 570.

Damenes Aften på bestilling – vi kommer! 2