Støtte fra Norsk Kulturråd for sjette gang

Damenes Aften er glade og stolte over å fremdeles være på lista over de som får støtte fra norsk kulturråd til drifts- og produksjonsstøtte. Denne ordningen er laget for kor og ensembler på særlig høyt kunstnerisk nivå og forvaltes/administreres gjennom Norges Korforbund. 

Bilde av marsipankake for å feire damenes aften sin støtte fra kulturdepartementet.

Konkret tilskudd som hjelper godt til driften

Formålet med støtteordningen er å gi kor og vokalensembler på et særlig høyt kunstnerisk nivå bedre betingelser for drift, produksjon og formidling. Ordningen retter seg mot kor og vokalensembler som har en demokratisk struktur og er medlemsstyrt, og som produserer og framfører kormusikk på et særlig høyt kunstnerisk nivå.

Åtte kriterier for utvelgelse

En uavhengig fagjury vurderer søkerne og velger ut de korene som når opp basert på en rekke kriterier.

I vurderingen av søknadene skal følgende forhold vurderes:

  • Korets vokale og kunstneriske kvalitet.
  • Korets musikalske profil og målsettinger.
  • Korets utvikling over tid og omfang av aktivitet og konserter.
  • Korets evne til både å initiere og gjennomføre planlagte prosjekter.
  • Omfanget av samarbeidsprosjekter med både profesjonelle og frivillige aktører innen musikk- og kulturfeltet.
  • Kvaliteten ved drift og administrasjon, jf. regnskap for foregående år.
  • Korets totale økonomi, herunder om søker mottar annen statlig støtte.

Tilskuddet fastsettes etter en helhetlig, skjønnsmessig vurdering av utvalget og gis for ett år av gangen.

Takker for støtten, og føler oss anerkjent

-Vi føler oss veldig anerkjent og sett når vi fortsetter å nå opp i denne støtteordningen så mange år på rad, for det er ikke en selvfølge, samme hvor godt man føler man jobber. – Det er mange dyktige kor og ensembler i Norge, og vi vet vi konkurrerer om midler med noen ordentlig bautaer, sier leder i koret Linn Kohmann. -Det at vi likevel når opp i konkurransen gjør oss enda mer motivert til å satse på prosjekter og arrangementer som kombinerer faglig utvikling for oss som kor, samtidig som vi jo har et sterkt mål og drifkraft i å være et kor som inspirerer andre i regionen vår.

Posted in Fremhevet nyhet, Koret, nyheter

Prosjektkor 2024-2025

Prosjektkor 2024-2025 1

NB! VIKTIG INFORMASJON! Påmeldingen til prosjektkoret er nå STENGT FOR DAMESTEMMER! Vi har allerede fått mange nok påmeldinger fra dere flott, ivrige damer. Hurra! Nå trenger vi flere menn. Så til dere menn, meld dere på! Dette blir gøy!

Hurra! Vi drar i gang et nytt prosjektkor! Våren 2025 går vi på scene med en rekke låter fra The Beatles sin omfattende katalog. Dette blir gøy. Vår første øvingshelg blir i mars 2024, og premieren er 21. mai 2025. Mer informasjon om øvingshelger og konsertdager finner du i påmeldingslenken nedenfor.

Liker du å synge i kor er dette perfekt for deg! Har du vært med oss før på våre tidligere prosjektkor, ja da er dette perfekt for deg. Er du glad i The Beatles er dette perfekt for deg! Har du ikke vært med oss før, men har lyst til å prøve? Da er også perfekt også for deg. Kort sagt, dette er perfekt for alle!

Prosjektkorene har vist seg å bli fullbooket ganske fort, så her gjelder det å ikke vente for lenge! Førstemann til mølla! Det er bindende påmelding, og det er viktig at du kan være med på alle øvelser!

Her er lenken til påmeldingsskjemaet; https://forms.gle/cgFz4UCfCUEBhdwf9

Prosjektkor 2024-2025 2
Posted in nyheter, Prosjekt Tagged ,

Damenes Aften med suksess i Salzburg!

Damenes Aften med suksess i Salzburg! 3

Damenes Aften deltok før sommeren i Salzburg International Choral Celebration and Competition, og det ble en stor suksess! Vi deltok i klassene damekor og folklore, og gikk av med seieren i klassen folklore. I klassen for damekor gjorde vi det også veldig bra, og vi sang oss dermed til gulldiplom i begge klasser. For å toppe det hele fikk vi den høyeste poengsummen av alle korene på festivalen med 26,33 poeng av 30 mulig. Det er vi veldig godt fornøyd med! I korkonkurranser blir man vurdert etter denne skalaen; bronsediplom 0-10 poeng, sølvdiplom 11-20 poeng og gulldiplom 21-30 poeng. Dette er første gangen koret er ute å konkurrerer siden pandemien brøt ut. Forrige gang vi var med på en korkonkurranse var vi også i Østerrike. Den gangen var vi i Bad Ischel og året var 2018. Siden den gang har det kommet flere nye sangere til koret.

Damenes Aften med suksess i Salzburg! 4

«På forhånd var vi nok ganske spent på om vi skulle klare å synge oss inn på en poengsum som var på nivå med korets tidligere prestasjoner. Det har vært en del utskiftning i koret, så etter en forholdsvis lang pause siden forrige konkurranse var det nok litt nerver blant damene. Jeg er veldig stolt av gjengen vår som greide å synge seg inn til den høyeste poengsummen vi har hatt innenfor folkemusikk noensinne», sier vår leder, Linn Kohmann.

Det er hyggelig at vi i over 30 år har greid å hevde oss i internasjonale korkonserter. Jeg er imponert over den innsatsen og det arbeidet jentene legger ned i koret. Dagens besetning består av mange med lang fartstid samt flere som har kommet inn de siste årene. Gjennom årene har vi oppnådd veldig gode resultater, og at vi denne gangen greide å få konkurransens høyeste poengsum, viser at vi i Norge og i Hamar har et kor på høyt internasjonalt nivå!

Vår musikalske leder, Erland Dalen.

Damenes Aften med suksess i Salzburg! 5
Åpningskonsert

Damenes Aften ble i løpet av helga i Salzburg invitert til nye festivaler og konkurranser av dommere som var til stede, både til Singapore, Baden og Budapest. Vi får se hvor ferden går neste gang!

Damenes Aften er klare for nye utfordringer, både her hjemme og ved fremtidige korkonkurranser. Det har rett og slett vært morsomt og inspirerende å være på kortur igjen, og nå skal vi ta med oss dette inn i det videre arbeidet vårt utover høsten!

Posted in Konkurranse, nyheter, Tur Tagged , , ,

Klare for konkurranse i utlandet.

Klare for konkurranse i utlandet. 6
Damekoret Damenes Aften i Hamardomen. Fotograf: Arnfinn Johnsen

For første gang siden pandemien startet skal Damenes Aften på tur ut i verden igjen. Denne gangen går turen til Mozarts hjemby, Salzburg. Her skal vi delta i Salzburg Internationale Choral Celebration and Competition. Vi skal konkurrere i to kategorier, damekor og folkemusikk og i tillegg skal vi synge på åpningskonserten. For flere i koret blir det den første konkurransen de deltar i med Damenes Aften, og vi ser frem til å dele disse opplevelsene sammen. Det blir også spennende å møte andre kor og korsangere fra hele verden. Det er inspirerende å se og høre andre som holder på med det samme som oss!

Klare for konkurranse i utlandet. 7

«Jeg gleder meg til alle de gode musikalske øyeblikkene vi skal dele sammen. Dette blir første konkurransetur for flere av damene, og jeg overbevist om at vi kommer til å sitte igjen med mestring og sterkere samhold», sier leder av Damenes Aften Linn Kohman

Konkurransen i Salzburg er i midten av juni. Hvis du har lyst til å høre repertoaret vi skal presentere der, har du muligheten til det søndag 4.juni. klokka 18.00. Da holder vi konsert i Hamar Domkirke sammen med SangKam. De har nylig vært ute å konkurrert i Slovakia.

» Jeg gleder meg til å vise hva SangKam gjorde i konkurransen i Slovakia, samt presentere det Damenes Aften skal synge i Salzburg», sier musikalsk leder i Damenes Aften, Erland Dalen. » Det er masse god musikk i mange ulike sjangere, og det er flott at vi også skal lage et storkor av begge korene på konserten», sier han.

Posted in Fremhevet nyhet, Konkurranse, nyheter, Tur

Sommerkonsert: En sang til deg

Damenes Aften planlegger å gjenta suksessen fra i fjor med en stemningsfull sommerkonsert sammen med SangKam i Hamar Domkirke søndag 4. juni.

Det som er spesielt i år er at begge kor jobber med krevende konkurranse-materiale. SangKam skal på konkurranse allerede nå i april, mens vi i Damenes Aften skal til Salzburg i midten av juni for å konkurrere. De sangene vi skal framføre der vil vi gjerne dele med dere i juni. Billettsalget ligger ute, så det er bare å sikre seg billett allerede nå.

Sommerkonsert: En sang til deg 8
Posted in Konserter, Musikk, nyheter

Damenes Aften får for femte år på rad støtte fra norsk kulturråd!

I starten av mars kom den gledelige nyheten om at vi for femte år på rad har nådd opp blant de korene som hevder seg og blir lagt merke til i kor-Norge. Damenes Aften har for 2023 fått tilsagn på 80 000kr i drifts- og produksjonsstøtte som et kor på særlig høyt kunstnerisk nivå. Ordningen forvaltes/administreres gjennom Norges Korforbund. 

Damenes Aften får for femte år på rad støtte fra norsk kulturråd! 9
En av korets medlemmer, Mari Ottinsen, bakte kake i anledning at koret igjen fikk støtte fra kulturdepartementet.

Ekstra viktig med tilskudd i år

I år mottar koret 80 000 kr i støtte fra denne ordningen, et svært kjærkomment tilskudd i en driftsituasjon der korkassa fremdeles har mindre buffer enn vi har vært vant til. – Det at vi i kjølvannet av Covid, og med store endringer i folks privatøkonomi det siste året selger et lavere antall billetter til våre konserter og arrangementer gjør det mer risikabelt for oss å kjøre i gang med store, kostnadskrevende prosjekter som eksempelvis prosjektkor-satninger og lignende, forteller leder i koret Linn Kohmann. – Så dette tilskuddet betyr stadig mer for oss når det gjelder å sikre at vi opprettholder både kvaliteten og aktiviteten vår, sier hun.

Formålet er å gi kor på særlig høyt nivå bedre betingelser

Formålet med støtteordningen er å gi kor og vokalensembler på et særlig høyt kunstnerisk nivå bedre betingelser for drift, produksjon og formidling. Støtten vil gis til ett års drift, og er ikke knyttet til konkrete prosjekter. Ordningen retter seg mot kor og vokalensembler som har en demokratisk struktur og er medlemsstyrt, og som produserer og framfører kormusikk på et særlig høyt kunstnerisk nivå. -Det at man i denne ordningen ser på hvordan koret driftes, og hvilke resultater og langtidsplaner vi har, gjør at det er ekstra stas å motta støtten. Det er som en ordentlig anerkjennelse av det arbeidet styret og jeg som musikalsk leder legger ned, sier dirigent Erland Dalen begeistret.

Åtte kriterier for utvelgelse

En uavhengig fagjury vurderer søkerne og velger ut de korene som når opp basert på en rekke kriterier.

I vurderingen av søknadene skal følgende forhold vurderes:

  • Korets vokale og kunstneriske kvalitet.
  • Korets musikalske profil og målsettinger.
  • Korets utvikling over tid og omfang av aktivitet og konserter.
  • Korets evne til både å initiere og gjennomføre planlagte prosjekter.
  • Omfanget av samarbeidsprosjekter med både profesjonelle og frivillige aktører innen musikk- og kulturfeltet.
  • Kvaliteten ved drift og administrasjon, jf. regnskap for foregående år.
  • Korets totale økonomi, herunder om søker mottar annen statlig støtte.

Tilskuddet fastsettes etter en helhetlig, skjønnsmessig vurdering av utvalget og gis for ett år av gangen.

Føler oss sett og anerkjent

-Dette er på mange måter beviset på at det lønner seg å jobbe hardt og målrettet og ikke minst profesjonalisere driften, selv om man i utgangspunktet er et amatørkor, sier Linn Kohmann. -Vi føler oss veldig anerkjent og sett når vi atter et år når opp i denne støtteordningen, for det er ikke noe man kan se på som en selvfølge. Nå er vi liksom i samme gjeng som de korene vi har sett opp til, og som er ledestjerner både her i Norge og utover landegrensene. Det er jo fryktelig stas og må jo bety at kanskje også vi kan være ledestjerner og inspirere andre, konkluderer hun.

Posted in nyheter

Damenes Aften deltar på operapub i Hamar

Torsdag 30. mars deltar koret på Operapub på Vinbaren i Hamar! Sanger og primus motor bak arrangementet er Marthe Werring Holmern

Endelig er arrangementet Operapub igangsatt igjen her i Hamar, etter noen år pause som følge av Covid og diverse. Første operakveld ble gjennomført i slutten av januar, og nå i mars er det altså Damenes Aften som er invitert med som gjesteartist/kor for kvelden. I tillegg får man høre flotte primus motor Marthe Werring Holmern, tenor/baryton Trygve Kristian Svindland, Tenor Leon Seferi og pianist Ivan Ivanchev. Vi har med oss vår flotte dirigent Erland Dalen.

Arrangementet starter kl 20:00, men vi må dessverre informere om at det allerede er utsolgt. Skulle man ha et sterkt ønske om å komme inn så kan man møte opp i døra og håpe på at det er noen som ikke møter opp.

Damenes Aften deltar på operapub i Hamar 10
Posted in Konserter, nyheter

Jakten på julemusikken

I år bytter Damenes Aften ut sin faste julekabaret med en ren julekonsert etterfulgt av et jazzy afterparty for deg som ønsker en helaften i to akter.

Julekonsert med Damenes Aften

Damene har gjennom sine 30 år vært innom en god del julesanger i sine julekabareter, og i år har vi derfor bestemt oss for å la jula sette stemningen for hele konserten. Det blir en julekonsert med favoritter innen ulike sjangre julemusikk. Alt fra det helt nære og rolige til det svulstige, kraftfulle der blåserekka og bandet spiller en vesentlig rolle. Konserten varer i litt over en time og kjøres uten pause. 

Ønsker du mer musikk?

For deg som ønsker en helaften med Damene inviterer vi etter pause til et Afterparty ute i teatersalongene som en 2. avdeling av konserten. Her har damene gitt bandet fri og synger låter uten akkompagnement eller kun med piano. Ønsker du gjenhør med våre jazzlåter og mer av oppdragslåtene vi bruker i andre sammenhenger får du det på denne konserten. Det blir også selvsagt mulighet til å møte damene, og slå av en prat med noe godt i glasset. Denne avdelingen er beregnet til å vare litt under en time.

Jakten på julemusikken 14
Illustrasjonsbilde 2 fra Damenes Aften musikkvideo Devil May Care
Jakten på julemusikken 16
Illustrasjonsbilde 3 fra Damenes Aften musikkvideo Devil May Care

Til julekonserten inkludert afterparty er det færre plasser, så du bør være raskt ute hvis du ønsker å få med deg begge avdelingene. Det tilbys kun afterparty på siste forestilling hver kveld, så på lørdagens første forestilling er ikke afterparty et valg. 

Praktisk informasjon:

Priser: 350,- for julekonsert. 450,- for julekonsert inkl Afterparty (OBS! kun få billetter til 2.avdeling ettersom den foregår ute i Teatersalongene). *Se ebillett for rabatterte priser.

Kjøp billetter nå!

Premiere: ons 30 nov kl 19:00

Forestillinger: 

tor 1 des kl 19:00 (muligheter med afterparty)

fre 2 des kl 19:00 (muligheter med afterparty)

lør 3 des kl 17:00 (kun julekonsert) og kl 19:00 (muligheter med afterparty)

Posted in nyheter Tagged , , , , , ,

Damenes Aften får støtte fra kulturdepartementet!

For fjerde år på rad har Damenes Aften nådd opp blant de korene som hevder seg og blir lagt merke til. Kulturdepartementet deler ut midler til kor på særlig høyt kunstnerisk nivå, ordningen forvaltes/administreres gjennom norges korforbund. 

Damenes Aften får støtte fra kulturdepartementet! 17
En av korets medlemmer, Mari Ottinsen, bakte kake i anledning at koret igjen fikk støtte fra kulturdepartementet.

Ekstra viktig med tilskudd i år

I år mottar koret 120 000 kr i støtte fra denne ordningen, noe som er et svært kjærkomment tilskudd i en driftsituasjon som bærer preg av to år med covid. – Vi har kommet heldigere ut av det enn mange andre kulturaktører, fordi vi har klart å gjennomføre konserter til en viss grad disse årene, sier dirigent Erland Dalen. – Men det er klart at vi merker svært godt at korkassa har mindre buffer enn vi har vært vant til, og det gjør det mer risikabelt for oss å kjøre igang med store, kostnadskrevende prosjekter som eksempelvis prosjektkorsatningen vi har i september. Så dette tilskuddet er nesten ekstra viktig i år, forteller leder i koret, Linn Kohmann.

Formålet er å gi kor på særlig høyt nivå bedre betingelser

Formålet med støtteordningen er å gi kor og vokalensembler på et særlig høyt kunstnerisk nivå bedre betingelser for drift, produksjon og formidling. Støtten vil gis til ett års drift, og vil ikke være prosjektorientert slik som konsertstøtten. Ordningen retter seg mot kor og vokalensembler som har en demokratisk struktur og er medlemsstyrt, og som produserer og framfører kormusikk på et særlig høyt kunstnerisk nivå.

Åtte kriterier for utvelgelse

En uavhengig fagjury vurderer søkerne og velger ut de korene som når opp basert på en rekke kriterier.

I vurderingen av søknadene skal følgende forhold vurderes:

  • Korets vokale og kunstneriske kvalitet.
  • Korets musikalske profil og målsettinger.
  • Korets utvikling over tid og omfang av aktivitet og konserter.
  • Korets evne til både å initiere og gjennomføre planlagte prosjekter.
  • Omfanget av samarbeidsprosjekter med både profesjonelle og frivillige aktører innen musikk- og kulturfeltet.
  • Kvaliteten ved drift og administrasjon, jf. regnskap for foregående år.
  • Korets totale økonomi, herunder om søker mottar annen statlig støtte.

Tilskuddet fastsettes etter en helhetlig, skjønnsmessig vurdering av utvalget og gis for ett år av gangen.

Stolt og glade over å bli anerkjent

-Det aller beste med dette er nesten anerkjennelsen vi føler kommer med midlene, sier Linn videre. -Dette er på mange måter beviset på at det lønner seg å jobbe hardt og målrettet og ikke minst profesjonalisere driften, selv om man i utgangspunktet er et amatørkor. Nå er vi liksom i samme gjeng som de korene vi har sett opp til, og som er ledestjerner både her i Norge og utover landegrensene. Det er jo fryktelig stas og må jo bety at kanskje også vi kan være ledestjerner og inspirere andre kor, ler hun.

Posted in nyheter Tagged , , ,

The World of Elton John har premiere 21.sept -22

Oppdag Elton Johns musikalske univers sammen med oss i Damenes Aften – her er det duket for både latter, tårer, vuggende afrikanske rytmer, swing, rock og storslagen filmmusikk.

Damenes Aften har sammen med et prosjektkor på ca 160 sangere øvd mot en stor Elton John forestilling gjennom hele koronaperioden. Etter et par utsettelser og mange øvelser med diverse tiltak og begrensninger nærmer det seg nå premiere og billetter er lagt ut for salg!

En av verdens mestselgende artister gjennom tidene

En velkjent, elsket og omdiskutert fyr – kjent for fargerike klær og karakteristiske briller. Med en portefølje musikalske perler innen et bredt spekter. Elton John er faktisk den artisten, med unntak av Elvis Presley, som har hatt flest nummer 1 hits på listene i både USA og Storbritannia, og musikken hans er kjent og kjær for mange generasjoner. Særlig etter filmen Rocket Man. I tillegg til å ha gitt oss en rekke vakre ballader, er han også låtskriveren bak musikaler som Billy Elliot og Løvenes Konge, og har i sin portefølje en rekke mer ukjente låter som også virkelig swinger.

Her får du alt fra “Your Song” og “rocka låter” til storslagen filmmusikk fra Løvenes konge. Vi har fråtset i Elton John sitt store låtmaterialet, og satt sammen en flott konsert for deg!

Konsertene spilles i Hamar Kulturhus på følgende datoer:

21. september: kl 19:00
22. september: kl 19:00
23. september: kl 19:00
24. september: kl 17:00 og 19:30

Pris: Ordinær 425, Student/barn/kulturkort 275

For deg som har kjøpt billett til konserter i mars/april

OBS!!! Premieren er utsatt fra mars til onsdag 21.september 2022. 

Passer den nye datoen for deg beholder du din billett og plass til konserten i september. Du trenger ikke foreta deg annet enn å notere deg den nye datoen.

Dersom ny dato ikke passer, kan du få billetten din refundert. Send da en e-post til support@ebillett.no med opplysninger om hvilken konsert det gjelder, dato og den e-postadressen som ble benyttet da du kjøpte billetten.

Frist for refusjon er 30. mars 2022

Vi beklager eventuelle utfordringer dette medfører for vårt trofaste publikum og håper dere alle kommer på konsert i september i stedet.

The World of Elton John har premiere 21.sept -22 18
Posted in Fremhevet nyhet, Konserter, Musikk, nyheter, Prosjekt Tagged , , , , ,

Nå kan du kjøpe billett til Damenes Aften sin julekabaret «Krona på verket»

«Krona på verket» er årets utgave av den tradisjonelle julekabareten med damekoret Damenes Aften. Møt Damenes Aften, musikalsk leder Erland Dalen og forfatter Knut Faldbakken i et forrykende show i Hamar Teater i starten av desember. I år er også Liv Simensen tilbake, etter flere års pause fra manesjen. Sikre deg billetter allerede idag!

Siste julekabaret med Knut Faldbakken

«Krona på verket» markerer at dette blir siste julekabaret sammen med Knut Faldbakken. Vi i koret synes det er litt vemodig at Knut er med oss for siste gang, etter en liten kunstpause i fjor, men vi gleder oss til å stå på scena sammen med en av Norges sprekeste 80 åringer, og alle vi i Damenes Aften føler oss beæret over at vi i så mange år hatt et så fint samarbeid med en av Norges mest kjente forfattere.

Liv Simensen tilbake i Damenes Aften julekabaret

En annen kjenning av koret er også tilbake i manesjen. Etter flere års pause er vi veldig glade for å kunne fortelle at Liv Simensen og «Kjerringa hass Ansgar» er tilbake i år! – Dette har nok både vi og publikum ønsket oss lenge, og endelig var muligheten her, forteller leder i Damenes Aften, Linn Kohmann. – Liv har vært med oss i mange år tidligere, og det blir morsomt å få gjøre kabaret med henne på nytt.  

Åpne bilde
Damenes Aften har sitt første korseminar for høsten. Finner du Kjerringa hass Ansgard?

I fjor kjørte Damenes Aften 10 julekonserter med begrenset publikum, i år håper vi på full sal og god, gammeldags julekabaretstemning. Tenk at i over 20 år har vi holdt det gående på steder som Svare & Berg, Stallgården, Hydranten, Sagbladfabrikken og de siste årene på Hamar Teater! Vi er så takknemlig for alle trofaste publikummere som har fulgt oss gjennom alle disse årene og for alle nye som stadig kommer til. – Julekabaret i denne formen setter vi et verdig punktum for nå, men du skal ikke se bort fra at Damenes Aften klekker ut nye førjulsidéer neste år, avslutter en entusiastisk leder for Damenes Aften.

Damenes Aften har som vanlig med seg fullt band og blås

På scena har vi med oss blåserne Kjell Arne Engen, Tom Larson og Terje Kola. I bandet ellers sitter Ole Petter Hallan på trommer, Arild Dragset på piano, Øystein Utby på bass og Ragnar Utby på gitar. Damenes Aften ledes som vanlig av vår strålende Maestro: Erland Dalen. 

Hvordan kjøpe billetter til årets julekabaret med Damenes Aften?

Julekabareten «Krona på verket» med Damenes Aften kan du se på Hamar Teater fra 30.november til 4. desember,  og  det spilles i alt 5 forestillinger. Billettsalget er i gang, og med begrenset antall billetter lønner det seg å være tidlig ute.

Kjøp billetter på www.hamarteater.no.

Nå kan du kjøpe billett til Damenes Aften sin julekabaret "Krona på verket" 19
Damenes Aften julekabaret Krona på verket, plakat med informasjon om sted, klokkeslett og deltakere.

Vi samarbeider med Hamar Teater og Ebillett når det gjelder salg av billetter. Antall tilgjengelige seter følger til en hver tid gjeldende smittevernsregler. Du kan derfor føle deg trygg når du velger å komme på vårt arrangement.

Smittevernsregler som gjelder på arrangementer på Hamar Teater per 6. sept. 2021:

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På en enkelt kulturforestilling vil maks antall solgte billetter følge gjeldende regler. Det vil også være avstand mellom grupper i henhold til gjeldende regler. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Når du kjøper billett vil vi blokkere seter ved siden av kjøpet ditt som sikrer trygg avstand til andre grupper.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Posted in digital, Fremhevet nyhet, Konserter, Musikk, nyheter, Uncategorized Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Digital julekonsert

Jul Actually er nå tilgjengelig digitalt!

Så er dagen dere alle har ventet på endelig her: Damenes Aften har spilt inn digital julekonsert.

Er du en av de som ikke kunne komme på konsert i Hamar Teater i år? Vi har nå laget en ordentlig digital versjon av konserten vår, «Jul Actually», som vi håper og tror kan bidra til julestemning i stua!

Filmen er produsert av Øyvind Saugerud i Hyena Film, og lyden mikset av Eivind Strømstad, så dette ble veldig bra!

Her kan du se en sniktitt:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vkYzyklmoeU[/embedyt]

En perfekt førjulsgave til deg selv eller noen du er glad i? Eller julegaven til noen som skal sitte alene i år? For 150kr kan man se filmen så mange ganger man vil fra man kjøper den og fram til nyttår, og det er lett å ta gaven i bruk (man klikker bare på lenken man får tilsendt på e-post).

For å kjøpe filmen kan du trykke på arrangementet:

Takk til Sparebank1 Østlandet og Hamar Kommune som har gitt oss ekstra sponsormidler til denne digitale versjonen.

Posted in Fremhevet nyhet, Konserter, Musikk, nyheter, Uncategorized