Girls just wanna have fans! 1

Girls just wanna have fans!

Girls just wanna have fans! 2

Damenes Aften inviterer denne gangen til en up-tempo partykonsert i Hamar Teater etterfulgt av et akustisk Jule-afterparty for deg som ønsker en helaften i to akter. 

I år feirer vi kvinnelige artister og musikere gjennom tidene.

år feirer vi kvinnelige artister og musikere gjennom tidene. Det blir gjenhør med låter fra mange av de damene som har vært våre musikalske forbilder opp gjennom årene og vi skal kose oss med alle de beste musikalske minnene vi har. Her blir det anledning til å kose seg med gamle kjente hits, men også oppdage noen godbiter fra nye talenter.

Men vi ønsker også by på litt julestemning, så vi har selvsagt med noen faste julefavoritter til slutt. Hvor mange av de mest tradisjonsrike låtene som får være med forblir en hemmelighet, men vi kan garantere at innen dere går ut i vinternatten skal dere ha fått en passe dose av det meste. Konserten varer i litt over en time og kjøres uten pause. 

Damenes Aften klipp fra øving til førjulskonsert 1
Girls just wanna have fans! 3

For deg som ønsker deg en helaften med Damene, og dessuten vil ha mer jul,  inviterer vi etter konserten til et Jule-afterparty ute i teatersalongene. Her har damene gitt bandet fri og synger låter a cappella eller kun med piano. Det blir allsang av Prøysen og julestemning på ekte akustisk vis. Denne avdelingen er beregnet til å vare litt under en time. Vi gjør oppmerksom på at Jule-afterpartyet har et meget begrenset antall plasser og selges med egen billett. I fjor ble den et svært stemningsfullt høydepunkt for publikum og damene i koret, så det kan være vel verdt å prioritere å få med seg begge konsertene.

Billetter til denne førjuls-opplevelsen kan du kjøpe på hjemmesiden til Hamar Teater. Vi gleder oss til å se deg i salen! Klikk på lenken under 👇

https://www.hamarteater.no/damenes-aften-girls-just-wanna-have-fans-eventuelt-after-c3zcn9/

Halvlang reklame africa

Girls just wanna have fans! 4
Posted in Konserter Tagged