Høsten er i gang og vi har mange jern i ilden

Da var høstsemesteret i gang igjen med første ordinære øvelse i går kveld (26.08).

Vi hadde tjuvstartet litt i år, med øvelse forrige mandag og ekstraøvelse på onsdag fordi vi skulle synge i AnneMa sitt bryllup nå lørdag 24.08. Ikke noe er så flott som å få være med å bidra til at en av våre egne får sin perfekte dag i Hamardomen. Nydelig var hun, og nydelig var brudeparet. Vi fikk også synge utmasrsjen sammen med Collegium Vocale og det var jo veldig moro. Ikke så ofte vi synger sammen med andre kor.

Framover er det mye spennende som skjer. Erland har brukt sommeren på å finne fram konkurransestoff, så nå er det innøving av nytt stoff fram til vi reiser til Irland 7. november. Vi gleder oss veldig. Han har gjort en god jobb som vanlig, og vi koste oss med å dykke ned i nye noter i går kveld.

Planlegging av julekabaret er også i gang, litt tidligere i år enn vi pleier kanskje.

Det har vært endel utskiftninger i koret de siste årene, men nå merker vi virkelig at vi begynner å bli godt sam-sunget og at det høres at vi har funnet hverandre igjen. Veldig morsomt å merke at ting vi har jobbet lenge med nå (eksempelvis Voi Voi) plutselig går helt på automatgir og sitter som støpt, Erland er faktisk nærmest overflødig når vi kommer til det stadiet – og det må jo være et kompliment til ham som dirigent. Da har han klart å få den under huden på oss alle.

I høst har vi også tatt imot tre nye medlemmer. Pia, Line og Charlotte. Velkommen til dem, vi håper vi har tatt dem godt i mot og tror nok de vil trives. Det er jo veldig morsomme øvelser hos oss, og et varmt og inkluderende miljø. Vi har også fått igjen Elin etter et år, og det er jo veldig stas da!

Det betyr at vi nå er nesten maks av hva vi vil være, 19 stk. Skulle det dukke opp en heeelt fantastisk 2. sopran så kan det hende vi tar inn en til, men med konkurranse rett rundt hjørnet er det veldig flott å være en stabil og samsunget gjeng som går høsten i møte.

Og trenger du et kor til oppdrag så ta kontakt med oss. Vi har ikke glemt underholdsningsstoffet vårt, og øver hele tiden inn også andre typer sanger enn det typiske konkurransestoffet nettopp så vi skal ha ting som egner seg i lystig lag.

Vi har også veldig lyst til å få gjøre mer av kor-spa oppdrag, for der har vi fått veldig god tilbakemeldig fra folk og vi tror mange flere bedrifter hadde hatt godt av å ta med de ansatte på noe sånt.

Posted in Behind the scenes, Koret